top of page
Zoeken
  • Praktijk Sterrestraat

Spotted: het Lokers vaccinatiecentrum en onze Bekende Lokeraar

In een vorig blogbericht kon u reeds informatie vinden over het belang van de COVID-vaccinaties. Als praktijk volgen wij nog steeds de wetenschappelijk bewezen adviezen om ons via het gebruik van vaccins uit deze gezondheidscrisis te leiden. Indien u twijfels heeft, kan u altijd bij ons terecht om feiten van fictie te onderscheiden.


In deze post willen we graag meer informatie geven over het vaccinatiecentrum dat in de Jan Kollerfeestzaal aan het Daknamstadion gevestigd is. In onderstaande folder vindt u het antwoord op veelgestelde vragen: van de uitnodiging en de bereikbaarheid tot de indeling van het vaccinatiecentrum zelf. Ook bevatten volgende video van Stadstv Lokeren en de laatste editie van de infokrant extra informatie voor alle geïnteresseerden. Hebben jullie onze Bekende Lokeraar/Sterrestrater al gespot?


Tot slot een belangrijke melding: Er zijn steeds mensen die niet komen opdagen op hun afspraak in het Vaccinatiecentrum. Gelieve zelf uw afspraak te bevestigen wanneer u de uitnodigingsbrief ontvangt. Voor personen boven 65 jaar bestaat er sinds kort een reservelijst, waarbij u opgebeld wordt indien er vaccins op overschot zijn. Inschrijven kan via deze link.

Folder Vaccinatiecentrum Lokeren
.pdf
Download PDF • 2.25MB

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page