top of page
Zoeken
  • Praktijk Sterrestraat

Op weg naar een normaal leven: het vaccin tegen COVID-19

U heeft er waarschijnlijk al veel over gehoord of gelezen: Binnenkort start de vaccinatiecampagne tegen COVID-19. Als zorgverlener kijken we hoopvol uit naar het moment dat voldoende mensen gevaccineerd zijn, omdat dit een keerpunt zal betekenen na een moeilijk en veeleisend jaar.


De artsen in onze praktijk hebben de laatste maanden veel informatie gekregen over de vaccinaties. Op basis van goed onderbouwde wetenschappelijke studies zijn ook wij overtuigd van het levensnoodzakelijk belang én de absolute veiligheid van de inentingen tegen COVID-19. Er zijn echter verschillende kanalen die foute berichten verspreiden, dus willen we bij deze een oproep doen: wees kritisch met de informatie die je krijgt. Twijfel je over het belang of de veiligheid van de vaccins? Stel ons gerust vragen of kijk op www.laatjevaccineren.be


Meer info over het vaccinatiecentrum in Lokeren (Jan Kollerfeestzaal van het Daknamstadion) kan u vinden op de website van stad Lokeren via volgende link: lokeren.be/corona/medische-zorgen/coronavaccin. U zal een aanmeldbrief krijgen met het moment van uw afspraak.

Indien u graag als vrijwilliger wenst te helpen, kan u zich inschrijven op deze site.


Tot slot nog enkele interessante folders over het vaccin. We hopen op jullie massale medewerking en staan steeds open voor vragen!
Vaccinatiefolder
.pdf
Download PDF • 2.10MB
Covidvaccinatie - fouten vs feiten
.pdf
Download PDF • 1.09MB35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page